Dit is de peugeot SUV 3008

New SUV 3008

catalogusprijs vanaf
€29.442

Ontdek de nieuwe SUV Peugeot 3008 met zijn unieke design als echte SUV. Hij straalt kracht en verfijning uit, is dynamisch en fraai gelijnd. De moderne en bijzondere Peugeot i-Cockpit® en de talloze innovatieve systemen aan boord bezorgen je een gevoel van veiligheid en geborgenheid. Dankzij de efficiënte benzine- en dieselmotoren, of de krachtige en zuinige Plug-In Hybrid wordt het rijden een genot.

Het exterieurdesign van de nieuwe SUV Peugeot 3008 weerspiegelt zijn assertieve karakter in een combinatie van kracht en raffinement. Zijn vernieuwende uitstraling geeft hem een sterke personaliteit. Een nieuw SUV-tijdperk breekt aan.

De nieuwe SUV Peugeot 3008 HYBRID combineert kracht en verfijning met de boordtechnologie die bijdraagt ​​tot een unieke rijervaring. De voorwielaandrijving HYBRID 225 pk FWDi en HYBRID4 300 pk AWDi-motoren, die thermische en elektrische energie combineren, zijn efficiënt en dynamisch. De 100% elektrische modus zorgt voor geweldige rijsensaties.

Meer foto's

NIEUW VOORAANZICHT

De krachtige, verfijnde front van de nieuwe SUV Peugeot 3008, wordt gedomineerd door de grille met verchroomd en geprofileerd blokkenmotie, bewonder de vloeiende en dynamische lijnen van de toekomst.

01 nieuw vooraanzicht

NIEUWE KOPLAMPEN

De herkenbaarheid wordt gegarandeerd door LED-koplampen vanaf het basisniveau, of Full-LED koplampen met bochtverlichting, met de Peugeot kenmerkende dagrijverlichting in de vorm van ‘slagtanden’.

02 nieuwe koplampen

ELEGANTE CHROOMLIJST

De verchroomde grille voor het spatbord in de verlenging van de koplampen, vloeit een verchroomde daklijst verder naar de achterspoiler. Deze verfijnde en dynamische lijnen volgen de beweging van het silhouet van de nieuwe SUV Peugeot 3008.

03 elegante chroomlijst

NIEUWE ALUMINIUM VELGEN

De 19 '' San Francisco diamantgecoate aluminium velgen met een uniek design, brede wielkastbeschermers en massieve dorpels versterken de robuuste dynamiek van de nieuwe SUV Peugeot 3008.

04 nieuwe velgen

NIEUWE ACHTERLICHTEN

Aan de achterzijde vind je de nieuwe Peugeot-specifieke lichten met Full LED-technologie, de karakteristieke 3D-klauwen en scrollende richtingaanwijzers. De lichten zijn bedekt met transparant rookglas, waardoor de zwarte kofferbakstrip aan elke zijde van de wagen wordt verlengd, hierdoor oogt de achterzijde van de wagen breder en straalt meer sportiviteit uit.

05 nieuwe achterlichten

Vraag uw gratis LEV testrit

Benieuwd naar onze elektrische en hybride voertuigen? Vraag hier uw gratis testrit.

aanvragen
Citroën Traxxion Deinze