Dit is de citroen Citroën SUV C5 Aircross

SUV C5 Aircross

catalogusprijs vanaf
€20.050

Citroën onthult de SUV C5 Aircross, in opbouw 100% SUV met zijn grote wielen, gespierde en beschermende design, een grotere bodemvrijheid en 100% Citroën door zijn unieke persoonlijkheid, zijn sterke stijlkeuzes zoals de Airbump®, grote wielen met een diameter van 720 mm, een bodemvrijheid van 230 mm, drempel- en wielkastbeschermers, dakstangen en een ruim aanbod voor personalisering. De SUV C5 Aircross, uitgerust met het Citroën Advanced Comfort® programma, onderscheidt zich als de meest comfortabele SUV in zijn segment met twee exclusieve innovaties van Citroën: de vering met Progressive Hydraulic Cushions® en Advanced Comfort zetels.

Met zijn drie afzonderlijke en even brede achterzetels, die ook richtbaar, verschuifbaar en neerklapbaar zijn, is de SUV C5 Aircross de meest moduleerbare en praktische SUV in zijn segment. Zijn kofferinhoud, variërend van 580 l tot 720 l, vormt een nieuwe referentie in het segment. Ten slotte laat hij zich met 20 rijhulpsystemen en 6 connectiviteitstechnologieën kennen als een SUV Next Generation.

Meer foto's

Een expressieve en gedurfde identiteit

Met zijn lengte van 4,50 meter onderscheidt hij zich door een krachtige en energieke look, zonder agressief over te komen. Hij waait als een frisse wind door het SUV-segment met zijn brede en machtige voorzijde, zijn hoge gesculpteerde motorkap en zijn vloeiend gelijnde volumes met krachtige grafische addenda, zoals de Airbumps®, grote wielen met een diameter van 720 mm, een bodemvrijheid van 230 mm, drempel- en wielkastbeschermers en stijlvolle, tweekleurige dakstangen.

De SUV C5 Aircross beschikt als optie tevens over een panoramisch glazen schuifdak. Aan de zijkant accentueert het 360°-glasoppervlak het zwevende dak, terwijl het verchroomde "C"-symbool het interieur in de verf zet.

De brede, verticale achterkant suggereert een kofferinhoud die als referentie kan dienen (580 tot 720 liter). De in reliëf geplaatste lichtblokken beschikken over vier langgerekte, driedimensionale led-modules aan beide kanten van de auto.

Citroen c5 design

EEN INTERIEUR DAT BESCHERMING EN WELZIJN ADEMT

Het interieur van de SUV C5 Aircross toont zich ruim en hoogstaand. Het bestaat uit royale en vrije volumes die de functionele aspecten nooit uit het oog verliezen. Het robuuste en horizontaal gelijnde dashboard is getooid met een thermische sierstrip, die zich over de volledige breedte uitstrekt.

Aan bestuurderszijde bestaat het instrumentenbord uit een instelbaar, digitaal tft-scherm van 12,3”*, dat de gekozen rijgegevens in het gezichtsveld van de bestuurder projecteert.

De brede en hoge middenconsole, de hoog geplaatste, omhullende zittingen die de inzittenden een uitstekend uitzicht over de weg geven, en de gebruikte kleuren en materialen versterken de indruk van bescherming en verfijning in het interieur.

*naargelang de afwerking

Citroen c5 interieur

DE GENESIS VAN SUV C5 AIRCROSS

De SUV C5 Aircross is de jongste telg in het assortiment van Citroën. De SUV C5 Aircross is rechtstreeks geïnspireerd op het in 2015 geïntroduceerde Citroën Aircross-concept en zet het SUV-offensief van Citroën voort, na de succesvolle introductie van de SUV C3 Aircross in 2017. Citroën blijft aandachtig voor de verwachtingen van zijn klanten: Inspired By You (geïnspireerd door u)!

30 KOETSWERKCOMBINATIES, 5 INTERIEURSFEREN

De SUV C5 Aircross beschikt over een brede waaier aan personaliseringsmogelijkheden. Hij biedt niet minder dan dertig koetswerkcombinaties door zeven koetswerkkleuren (Banquise Wit, Volcano Red, Platinium Grijs, Acier Grijs, Tijuca Blue, Perla Nerra Zwart, Parelmoer Wit) te combineren met drie Color Packs (Silver, White en Red). De koetswerkkleuren kunnen bovendien worden gecombineerd met een dak in Perla Nera Zwart.De personaliseringsmogelijkheden worden doorgetrokken in het interieur, met vijf sferen die resoluut de kaart van helderheid, warmte en raffinement trekken: behalve de standaardsfeer zijn er ook de sferen Wild Grey, Metropolitan Beige, Metropolitan Grey en Hype Brown.

**Perla Nera Black dakkleur niet beschikbaar met de koetswerkkleur Vulcano Rood en Perla Nera Black

Vraag uw gratis LEV testrit

Benieuwd naar onze elektrische en hybride voertuigen? Vraag hier uw gratis testrit.

aanvragen
Citroën Traxxion Deinze