Dit is de peugeot 5008

New SUV 5008

catalogusprijs vanaf
€31.353

test Stap in om te ervaren hoe modern en ruimtelijk het interieur is vormgegeven. Het exterieur is verrassend sportief gestyled voor een grote SUV met 7 zitplaatsen.
De moderne Peugeot i-Cockpit met head-up digitaal instrumentenpaneel bied je een bijzondere rijervaring met het comfort voor trajecten die je ambities overtreft.

Het exterieurdesign van de nieuwe SUV Peugeot 5008 weerspiegelt zijn assertieve karakter in combinatie van kracht en raffinement. Zijn vernieuwende uitstraling geeft hem een sterke personaliteit. Een nieuw SUV-tijdperk breekt aan. Het krachtige, maar verfijnde nieuwe vooraanzicht van de nieuwe SUV Peugeot 5008, met zijn frameless grille, geflankeerd door de voor Peugeot herkenbare dagrijlichten in de vorm van ‘slagtanden’. Beantwoord volledig aan de esthetische normen van morgen. De chroomlijst in het voorraster verbindt de koplampen met de verchroomde daklijst die doorloopt tot aan de achterspoiler. De nieuwe 19’’ Lichtmetalen velgen ‘San Francisco’ met brede wielkastbeschermers en robuuste deurlijsten versterken de krachtige uitstraling van de nieuwe SUV Peugeot 5008.

Meer foto's

FRAMELESS GRILLE

Het krachtige, maar verfijnde nieuwe front van de nieuwe SUV Peugeot 5008, met zijn frameless grille beantwoord aan de esthetische normen van morgen.

01 grille

PANORAMISCH SCHUIFDAK

Het 'Black Diamont' dak in zwart uitgevoerd, voorzien van aluminium dakrails, accentueren de carrosserielijn. Het geïntergreerde panoramische schuifdak verbindt je met de buitenwereld en biedt licht en ruimtegevoel voor een nog aangenamere interieurbeleving.

02 schuifdak

OPTIE « BLACK PACK »

Geef je nieuwe SUV Peugeot 5008 SUV GT of GT Pack nog meer dynamiek en uitstraling met de optie ‘Black Pack’ en zijn specifieke zwarte elementen

03 black pack

KOPLAMPEN

Zijn full LED-koplampen, uitgerust met de EVS-functie, omlijst door "lichtgevende hoeken" -dagrijlichten met een gechromeerd deeltje, verscherpen zijn katachtige blik.

04 koplampen

ACHTERLICHTEN

Aan de achterzijde vallen de nieuwe achterlichten op met de Peugeot Full LED-technologie, met 3D-effect en scrollende richtingaanwijzers. De achterlichten zijn afgedekt met donker getinte met transparant rookglas die één geheel vormen met de zwarte strip op de kofferbak.

05 achterlichten

MODULARITEIT

De nieuwe SUV Peugeot 5008 biedt je een zee aan binnenruimte. De inrichting van het interieur is zodanig ontworpen om zoveel mogelijk van de binnenruimte te genieten met optimale modulariteit en standaard de mogelijkheid om 7 personen te vervoeren. Daarnaast biedt de royale achterklep, eventueel handsfree elektrisch bedienbaar met een voetbeweging onder achterbumper, een gemakkelijke toegang tot de royale bagageruimte.

06 modulariteit

Vraag uw gratis LEV testrit

Benieuwd naar onze elektrische en hybride voertuigen? Vraag hier uw gratis testrit.

aanvragen
Citroën Traxxion Deinze